Gebruikersvoorwaarden

Betalingen:

Betalingen geschieden per Ideal of Paypal. Bij Ideal kiest u de bank van uw keuze waarin u in uw eigen omgeving de betaling kan afronden. Bij onvolledige afronding van de ideal betaling bestaat de mogelijkheid om binnen 5 minuten de betaling alsnog af te ronden per Ideal. Bij Paypal kunt u in de omgeving van Paypal kiezen voor een bankbetaling of creditcardbetaling afhankelijk hoe uw account gekoppeld is. Is het saldo niet voldoende, dan krijgt u de mogelijkheid om alsnog een creditcatd toe te voegen om de betaling af te ronden.

Retouren:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van PostNL.

Herroepingsrecht:

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Arduino-boards geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@arduino-boards.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.